Timmerman

Een timmerman kunt u inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van onder andere houtbewerking, schrijnwerken en interieurbouw. Daarnaast kan een timmerman u ook adviseren bij eigen bouwwerkzaamheden of kan deze u vaak voorzien van bouwmateriaal.

timmerman

Werkzaamheden van een timmerman

Een timmerman maakt of repareert over het algemeen bouwwerken of onderdelen daarvan. Hierbij wordt vaak veel met hout gewerkt, maar ook met andere materialen. Timmermannen kunnen aanwezig zijn op de bouw en daarbij bezig zijn met het in elkaar zetten en monteren van bouwconstructies en deuren en kozijnen of reparaties verrichten aan kapotte onderdelen. Buiten de bouw kan een timmerman bezig zijn met bijvoorbeeld het ontwerpen en produceren van meubels of houten constructies.

Omdat een timmerman eerst alles goed moet uitmeten en inspecteren, voordat deze aan het timmerwerk kan beginnen, is het van belang dat een timmerman ook enige kennis van wiskunde heeft. Op deze manier kan hij er zeker van zijn dat alles wat hij ontwerpt en maakt goed zal passen in bestaande constructies en stevig in elkaar zal zitten.

Timmermannen vergelijken

Wanneer u een timmerman wilt inschakelen dan is het aan te raden om offertes van meerdere timmerbedrijven met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit. Op deze manier kunt namelijk behoorlijk op kosten voor uw timmerwerk besparen en daarnaast kiest u zo ook eenvoudig voor de timmerman met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze timmermannen bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde timmerbedrijven.
Omdat u van meerdere timmermannen (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw timmerwerken!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de timmer klus uiteindelijk laat uitvoeren door een timmerman. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.