Timmerman in Brugge klust precies naar wens!

Mike avatar

Mike op 09-09-2014

Mevrouw Dumont uit Brugge schakelde op 15 Augustus 2014 een timmerman in die ze via vindeenTimmerman.be had gevonden. Deze heeft in haar woning verschillende nieuwe deuren en kozijnen netjes gemonteerd en afgehangen. ''De timmerman kwam in de offerte met een zeer scherpe prijs voor de klus. Na bezichtiging van de werkzaamheden bleek dat de offerteprijs geen euro afweek en direct daarna kregen we een plan van aanpak opgestuurd. Zijn manier van werken is ons erg goed bevallen en de timmerman heeft de hele klus keurig netjes, snel en geheel naar wens en volgens afspraak geklaard.

timmerman klust

Timmerbedrijf Brugge offetes vergelijken

De offertes die mevrouw Dumont heeft ontvangen kwamen allen via onze website. Na ontvangst van drie timmerman offertes uit de omgeving van Brugge, kon ze eenvoudig een keuze maken voor de timmerman die het beste aansloot op haar prijs- en kwaliteitswensen. Zo verteld ze: ''Het was erg fijn om de verschillende offertes snel na het versturen van het offerte aanvraag formulier op de website binnen te krijgen. Erg gemakkelijk om zo de timmermannen met elkaar te vergelijken en zo een keuze te maken voor diegene die het beste aansluit op uw wensen. We hebben uiteindelijk gekozen voor de timmerman die ten eerste een scherpe prijs hanteerde maar daarnaast ook erg goede referenties had.''

Ook een timmerman inschakelen?

Bent u ook van plan om een timmerman uit Brugge in te schakelen? Dan raden we u aan om ook meerdere offertes aan te vragen en deze na ontvangst goed met elkaar te vergelijken, zo bent u ook in staat om eenvoudig te kiezen voor de timmerman die het beste bij u past.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!